Александра Уинчестър
Брой мнения : 47 Join date : 06.10.2012
| Заглавие: Me Myself & I Нед Окт 07, 2012 3:49 pm | |
| 1. А ти си? - Галена (мразя си името и ако някой ме нарече така ще хвърчат глави хДД) 2.Годинките ти? - 15 3. Какво животно си? (зодия) - Ами аз съм едно такова дето живее в морето хДД (риби) 4.А имаш ли си любимец? (брат/сестра) - Ама разбира се че си имам,но не бих го нарекла любимец хДД 3. Кой/я е любимият ти актьор/актриса? - Ама сериозно ли трябва да изброявам та те са толкова много хДД ще кажа само 4 мъжки и 4 женски хДДД Нина Добрев,Меган Фокс,Амбър Хърд,Холанд Роден,Дженсън Екълс,Джаред Падалеки,Колтън Хейнс,Дилън О` Брайън<33 4. Кой е любимия ти филм/сериал? - Тук ще кажа само сериалите защото филмите са прекалено много хдД Supernatural,Teen Wolf,TVD,PLL,Chuck,Gossip Girl <33 5. Какъв стил музика слушаш? - Слушам всичко от до стига да ми хареса хДД 6. Кой е любимия ти виц? - Един ден госпожата казала на Иванчо за домашна работа да напише пет изречения.Иванчо попитал майка си за едно изречение: -Мамо кажи ми едно изречение. -Махай се пера ти гащите.Попитал баща си. -Тате кажи ми едно изречение. -Махай се ще се къпя.Попитал кака си. -Како кажи ми едно изречение. -Махай се ще излизам с гадже.Попитал баба си. -Бабо кажи ми едно изречение.А баба му не чувала добре и усилила телевизора и не го чула.Той чул по телевизора какво казват хората.Те викали тарзан по бели гащи тарзан по бели гащи.Той попитал дядо си.Адядо му бил глух и не го чул. -Дядо кажи ми едно изречение.Дядо му си пеел една песеничка. -пирони гвоздеи пирони пирони гвоздеи пирони.Иванчо записал всичките изречения.На другия ден отихъл на училище.Госпожата го попитала дали е написал пет изречения.Той и отговорил че ги е написал.Тя му казала да си каже изреченията. -Махай се пера ти гащите. -Иванчо кажи си петте изречения. -Махай се ще се къпя. -Иванчо последен шанс кажи си петте изречения или ще отидем при директора. -Махай се ще излизам с гадже. -Иванчо датох ти последен шанс но ти не ми каза петте изречения и заради това ще отиваме при директора. -Ти как се казваш момченце-попитал директора. -Тарзан по бели гащи тарзан по бели гащи. -Ти какво имаш в главата си бе момченце. -Пирони гвоздеи пирони пирони гвоздеи пирони. 7. Имаш ли домашен любимец?(този път е животно ;д) - Дааа обаче заминаха при баба на село хДД 8. За какво мечтаеш? - За много неща хД 9. Пушиш ли? - Не 10. Пиеш ли? - ДААА 11. Какво обичаш най - много? - Семейството,Приятелите,Алкохола хД и Шоколада <33 12. Какво мразиш най - много? - Лъжците,Лицемерите,Интригантите,Клюкарите и както аз ги наричам Джпиесчета хДД 13. Харесваш ли се? - Да 14. Какво харесваш най - много в себе си? - Косата,Тялото и Лицето 15. Кое е любимото ти животно? - Като почнем от най малките и стигнем до най големите хДД с една дума всички<33 16. Защо създаде този герой? - Ами защото се влюбих в форума още щом влезнах в него хД<33 17. Харесва ли ти при нас? - ДААААА и то много <3 18. А от къде разбра за форума? - Ами пратиха ми го сигурно 50 пъти по скайп хДД | |
|
Dianna Winchester.
Брой мнения : 89 Join date : 06.10.2012
| Заглавие: Re: Me Myself & I Нед Окт 07, 2012 4:18 pm | |
| | |
|
Александра Уинчестър
Брой мнения : 47 Join date : 06.10.2012
| Заглавие: Re: Me Myself & I Нед Окт 07, 2012 4:19 pm | |
| Ееее ти си ме знаеш каква съм Д:Д:Д особено с случката вчера хДД | |
|
Dianna Winchester.